Welkom op de website van : Toneelgroep Neem je tijd.

Zaterdag 8 dec 2018.

Helaas hebben wij, veel te vroeg, afscheid moeten nemen van onze toneelspeler, decorbouwer en bestuurslid Francois Van Meensel. Francois was sinds 2000 actief lid van onze vereniging. Hij is begonnen als helpende hand bij de decorbouwers maar waagde zich enkele jaren later ook op het scène als toneelspeler. Zo kon hij zich ontplooien voor en achter de schermen. Francois was ook de ideale persoon om bij het bestuur te gaan zodat hij ook daar zijn verantwoordelijkheid op zich kon nemen. Iedereen leerde Francois kennen als 'n rustige man, iemand van weinig woorden, vaak met geweldige droge humor. Een fijn man in omgang. Niets was hem teveel. 18 Jaar lang heeft hij zich volledig gegeven om elk jaar een schitterend decor te maken en zijn rol goed te spelen, hij kende altijd als eerste zijn tekst.

Toen er enkele weken geleden werd medegedeeld dat hij wegens ziekte niet kon meespelen waren wij allen met stomheid verslagen.

Francois, het is allemaal veel te snel gegaan, bedankt voor de 18 mooie jaren die wij samen met jou hebben mogen beleven in onze toneelgroep.

Wij wensen Angèle, Tjarda, Dirk en de rest van zijn gezin en familie heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

We gaan je missen Francois, het ga je goed.